Post by platvorsprictechi on Feb 28, 2022 17:31:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Breach \u0026 Clear: Tactical Ops ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Breach \u0026 Clear: Tactical Ops IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukoodi palju ressursse ▞▞▞
▞▞▞ Breach \u0026 Clear: Tactical Ops 2022 version ▞▞▞
Mäng on väga tore, mulle väga meeldivad taktikalised mängud. Kuid ainus probleem on see, et teiste kaartide avamiseks peate maksma päris raha.
Minu arvates tundub see pealkiri olevat väga mahe & korduv. Tundub, et ma ei saa aru, kuidas hobustega ratsutada, sest selle hobuse selga istumisel ei kuvata ekraanil ühtegi juhtnuppu. Seetõttu 2/5 või 4/10. Ei rikuks uuesti.
Tõesti hea mäng, kuid see on tasuline mäng
Oh, see on hea välimusega rikkumismäng ja see on tasuta vau. Seda ma mõtlesin, kui seda mängu nägin. Enne kui saate midagi teha, peate maksma igakuise tellimuse. Ma tean, et nad peavad teenima raha ja maksma oma töötajatele, kuid nad ei saa teha nagu DLC VÕI LIHTSALT MITTE TEHA SEDA TASUTA... ja kui te ei kavatse teisi mänge mängida, on see kasutu.
See on hea mäng, kuid sellel mängul peaks olema lugurežiim ja mitme mängijaga mäng, kus on rohkem relvi ja kaarte. U peaks juba värskendama, see on 2017. Ostsin ka paar asja ja ma ei saanud neid kunagi kätte.
Palun lisage mõni tasuta kampaania
Mul oli see mu viimases seadmes, kuid nüüd ei tasu seda lihtsalt mängida (ikka väga lõbus mäng), kuna mind pommitavad reklaamid, et tellida 5 dollarit kuus, et avada "täielik kogemus ja muud mängud" Ei aitäh.
Ma armastan seda mängu väga, kuid maksemüür hävitas selle täielikult. See mäng väärib kindlasti 5 tärni, kuid teatud tasemete mängimise tellimus on see, mis seda tagasi hoiab. Hämmastav mäng sellegipoolest.
Breach & Clear: Tactical Ops Strateginiai ngd
Nii õnnelik, et lõpuks meenus selle mängu nimi. Sa tahad, et ma maksaksin kuutasu. Olete mobiilimäng, käituge nagu üks. Ma ei taha juurdepääsu kõigile mängudele raamatukogus, ma tahan ainult seda. Olen saatnud toele meili, kuid ei hoia hinge kinni, ilmselt desinstallin. Värskendus – saadeti toele meili teel ja kuhugi, desinstallitud. Nii pettumus.
Ainus asi, mis on vale, on see, et ostsin näopaki ja mul pole neid
Hämmastav, kui hea see mäng on. See on lõbus strateegiapõhine mäng, mis teeb kõik muud käigupõhised mobiilimängud. Kuid enne kui olete sunnitud iganädalase makse eest tellima, saate mängida vaid ÜHTE TASE. Kahju, et see mäng oleks olnud täiuslik, kui oleksite pidanud uute tasemete eest maksma vaid korra.
Lõbus mäng, kuid selle tasu on piiratud
Raisatud aeg. Maksmiseks peate maksma (tellima) või kasutama märke. Esimene missioon (koolitusmissioon), maksab 2 žetonit 5 minuti jooksul mängimiseks. Soovin, et saaksin sellele anda 0 või negatiivseid tärni.
Palju strateegiat ja mitu mängurežiimi erinevate väljakutsete jaoks. Ma tõesti soovin, et nad jätkaksid värskendamist uue sisuga, sest kui olete meeskonna maksimaalselt välja töötanud, võib see muutuda veidi korduvaks.
Bubble Shooter Головоломки jkl
Seal on kõik, mida ma tahan, relvad, kohandatud lisaseadmed, kaamod, droonid ja palju muud. Makseaspektid ei tööta.
Breach & Clear: Tactical Ops Strategy nit
Kas saate probleemi lahendada, kui ostate uue relva ja võtate vana relva kinnitused ja soovite need uuele relvale lisada, see paneb teid tagasi minema kõigi relvade ekraanile, siis peate uuesti valima relv, et lisada sellele manused ükshaaval, mitte kõik samal ekraanil, samuti oleks tore, kui te lisaksite missioonide ajal esimese inimese vaate, värskenduse uus kaart on suurepärane, kuid ma tahaksin vaata rohkem kaarte ja võib-olla ka püstolite kasutamise võimalust
Armastan mängu, kuid ostusüsteem on katki. Ostsin dlc pakid lisatud sisu eest ja ei saanud neist ühegi kõrvale. Mis toimub? Abi.
5 dollarit kuus tellimusmudeli jaoks? Raske sööt. Ostsin selle mängu algselt ammu enne seda. Kui ma ostud taastasin, saan ilma tellimuseta mängida ainult paari missiooni.
Meenutas vana Rainbow Sixi operatsioonisüsteemile Windows 98. Suurepärane strateegiamäng, loodan järge või värskendusele, et tuua uusi missioone.
Breach & Clear: Tactical Ops حکمت عملی pga
See on OK mäng
Mul on nii hea meel, et tõite selle rakenduste poodi tagasi. Nautisin selle mängu mängimist väga, kui see välja anti, ja naudin seda uuesti läbi mängimist.
Hea mäng, kuid üks funktsioon, mida ma tahan, on taseme looja. PALUN!!!!
See on lahe
Suurepärane mäng, kuid kahjuks peate selle eest maksma, kuid kui olete nõus maksma 4 naela kuus, siis ma soovitan seda odra eny bugs ja lihtne mängida
See on ilus mäng, kuid vajab nüüd tõsiselt värskendust, näiteks uusi missioone, relvi jne. Üldiselt suurepärane kontseptsioon.
Aga ma ostsin hõbedat ja see ei andnud mulle seda. Vajutasin taastamisostud ja midagi ei juhtunud. Ma läksin seda uuesti ostma ja juhtus vastus 7 ja öeldi, et ma ei saa seda osta, kuna see juba kuulub.
Ma armastan seda mängu, kuid olin ostnud näovärvi ja gaasimaski jaoks mõeldud näovarustuse ning ma ei ole veel turul olevaid esemeid näinud. Kui ma selle uuesti ostsin, on kirjas, et see on juba ostetud, kui ma saaksin sellega seoses abi, oleksin selle eest väga tänulik. Okei, nüüd see mäng tiksub mind ära. Ostsin just luuremärgi 2,99 eest ja see on teine asi, mille olen ostnud ja see pole mulle seda kunagi andnud.
Kuid ma ostsin sünapsi paki ja ei saanud midagi, kui olin oma raha kulutanud. Minu Interneti-ühendus oli hea, kui ostu sooritades soovin täielikku raha tagasi või vähemalt seda, mille eest maksin
Ostsin selle mängu paar aastat tagasi ja naudin seda siiani väga. Ainus probleem on see, et see on nüüd saadaval ainult uutele mängijatele abonemendipõhise lepingu alusel. See mäng oleks kergesti väärt 10 või 15 taala, millele lisanduvad täiendava dlc-ga seotud kulud...aga mitte mingil juhul ei tohiks see olla... Või mis tahes mäng põhineks tellimustel/korduvatel tasudel... Tõsiselt ebamõistlik
Nii et millal täpselt sellest sai tasuline näidend?? Olen seda mängu juba aastaid omanud!! Olen selle mängu eest juba maksnud! Tšekk?? Mis kviitung? Ostsin digitaalse mängu aastaid tagasi Google'i maksepoest. Mis see on??
Mul on halb inimeste nimesid meeles pidada. Minu õnneks võimaldab see mäng relvi värviga muuta. Punane on minu juht, sinine on meedik, kollane on rikkuja jne. Soovin, et saaksite riideid värvida ja omada naissõdureid.
Taktika ja liikumine on läbi, mäng ise on tõesti hea, kukkumine on palju asju, mille eest peate maksma
Mulle meeldib see mäng väga, kuid sellel on alati lisa, kuid mul pole piisavalt raha, aga kui teete lihtsalt sõjavõlakirjad, mis vajasid haiget maksma, muuda mu staari
Milline absoluutne nali. Ostsin selle mängu paar aastat tagasi (pluss DLC-d) ja otsustasin selle nostalgia põhjustel uuesti mängida, et teada saada, et see on nüüd tasulise seinaga. Muidugi võin taotleda selle lukust avamist eelmise ostuna, kuid see on naeruväärne, et pean seda tegema.
Maksin paari hõbepaki eest. Ütles, et makse oli edukas, kuid nad ei ilmunud kunagi mängu.
3,99 $ dlc on valesti rakendatud. See ei toimi.
Ma kaklesin 20-dollariliste müntide pärast ja läksin oste taastama, kuna lõpetasin mängimise ja ma ei saanud seda kunagi tagasi, kui te saate mind sellega aidata, muidu on mäng hea
Ainus kaebus on see, et maksan rakenduse eest ustavalt kahes eraldi rakenduste poes (endine Amazon), kuid seisan silmitsi mängu osadega, mida ma ei saa ilma maksmata mängida...
Kas meeskonnas on 2 ws-i ja 2 murdjat, kuid ws lööb ust, palun aidake ... ei saa missiooni alguses kasutada viset ja minekut
Ostsin Columbia kaardi, kuid see pole mulle juurdepääsetav ja palusin mul uuesti osta, palun aidake.
See on lõbus mäng... alguses, kuid see vananeb üsna kiiresti. Oleks tore, kui pärast seda osa kaardist võita. Ilmuvad uued missioonid. Selle asemel on see sama missioon ja samade mängude mängimine muutub igavaks.
Mängisin seda mängu teatud hetkeni, kuid nüüd ei saa ma seda avada. See jääb lihtsalt mustale ekraanile. Mõnikord see külmub.