Post by platvorsprictechi on Feb 28, 2022 17:34:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu bir çox daş ▞▞▞
▞▞▞ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP 2022 version ▞▞▞
5 ulduz olardı, amma mənim sevimli sualtı qayığım "941 akula və ya tayfun sinfi layihəsi"nə baxdıqdan sonra qiyməti 240 SGD, sadəcə olaraq 1 sualtı qayığa görə baha başa gəldi, elə deyilmi? Oyundakı bütün sualtı qayıqların kilidini açdıqdan sonra onu zamanla əldə edə bilsəm çox istərdim, amma mən belə düşünmürəm... əgər mümkünsə tərtibatçılar, bütün sualtı qayıqları ödəniş etmədən əlçatan edə bilərsiniz, əgər onlar əlçatan olsaydı mənim kimi F2P üçün bu, məmnuniyyətlə günümü keçirərdi! Ümumiyyətlə, mən bu oyunu sevirəm!
Bu oyun möhtəşəmdir. Ancaq bəzən ilişib qalır və "bir dairədə yenidən doğul" deyir, əks halda əladır
Tərtibatçılar burada gözəl bir oyun yaratdılar və əvvəlcə olduqca xoşdur. Ancaq irəlilədikcə qüsurlar ortaya çıxır. Bir çox oyunçu aktiv oyunçuların köynək quyruğuna minir, komandalarına kömək etmək üçün heç nə etmir. Oyunda bu davranışın qazanclı olmasının qarşısını almaq üçün təhlükəsizlik tədbirləri olmalıdır. Əksər oyunlarda olduğu kimi, bir çox matçlar rəqabət rəqabətli şəkildə uyğunlaşdırılmadığı üçün yalnız sikkəçiləri sevindirməyə xidmət edir. Bir və ya iki əyləncəli matç saatlarla qeyri-qənaətbəxş oyun oynamağa dəyməz. Bu oyun həqiqətən pisdir
Bu oyun möhtəşəmdir. Mən onu 1000 ulduzla qiymətləndirməliyəm. Torpedaları xoşlayıram və bilirəm ki, sualtı qayıqlar 2-ci DÜNYA MÜHARİBƏSİ-İNDİki GÜNÜN sualtı qayıqlarındandır. Çox sayda amerikan, britaniyalı, çinli, sovet və rus sualtı qayıqları və bu, oyunu bir çox sualtı qayıqlarla dolu edir ki, bu da mənim ən sevimli hissəsimdir. Bəli, mənim sevimli sualtı sinifim AKULA CLASS SUBS-dir və oyunun bu sinfə sahib olması məni çox sevindirir. Və oyunu hamıya tövsiyə edirəm. Çox əyləncəli
Gözəl qrafika! Əla oyun! Bu, son aylarda oynadığım və hələ də davam etdiyim yeganə oyundur!
Görünür, uyğunlaşma sistemi geridə qalan meymun tərəfindən kodlaşdırılıb. Komandaların nə qədər tez-tez belə dəhşətli balanssız qalması gülüncdür.
İstifadə edə biləcəyiniz bir şey vermək əvəzinə, heç bir şey edə bilməyəcəyiniz çoxlu boyalar və ya sarğılar əldə edirsiniz. Siz çoxlu boya və sarğılar və ya başqa bir şey edə bilərsiniz, məsələn, istifadə edə biləcəyiniz bir şeylə ticarət etmək kimi, hətta indi də boya ilə heç bir iş görülmür. Heç bir şeyə dəyməz və oyunçu və ya oyun üçün heç bir şey etməyən boya və sarğılar istisna olmaqla, çoxlu qutularınızı tələb edir. Bu məni əsəbiləşdirən 1 səbəbdir
Əlavə təkmilləşdirmələr tələb olunur 1 Mağaza istehlak materialları və avadanlıqları açarlara ehtiyacı olan qutularla deyil, satmalıdır. 2 döyüşdən sonra MVP üçün dərəcə sistemi və oyunçuların oyun təcrübəsini pozmağa davam edən oyunçular üçün hesabat düyməsi (oyunçuların qiymətləndirilməsi) olmalıdır. 3. subs üçün pillə ölkələr üzrə olmalıdır (ABŞ, Almaniya, Fransa.. və s.) onların hamısını qarışdırmamalı və səliqəli şəkildə səliqə-sahman yaratmalıdır. 4 kifayət qədər məlumat deyil, həmçinin Bgm kinda zəif dəyişdirmək lazımdır ki, donanma kimi. hamısı budur
Lords Mobile: Tower Defense Strategie zvfb
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP Екшн ywdw
Mən oyunda davamlı olaraq yeniləmə bildirişi alıram və o, məni bura göndərir... yeniləmə yoxdur. Mən hələ də bəzi gəmi hədəfləri üzərində işləməyinizə ümid edirəm
çoxlu rəqabət və düz pvp döyüşləri oynamaq üçün əyləncəli oyun. Gəlin əyləncəli döyüş pvp tərzinə qoşulun. oh əksəriyyəti pvpinlə məşğuldur, ona görə də heç vaxt oyunu qiymətləndirmirlər.
strateji əsaslı oyun bu günə qədər sizi məşğul saxlayır. düşməninizi almaq üçün ətrafdan istifadə edin.
qrafika dəhşətlidir və oyun yavaş və bir oyun inkişaf etdiricisi kimi darıxdırıcıdır, insanlar oyununuzdan həzz almağa başlamazdan əvvəl bunu düzəltmək lazımdır.
Belə axsaq. Təkmilləşdirmələrinizi rədd etmək üçün yalnız rulet çarxının fırlanmasına sahib olmaq üçün subs-ləri təkmilləşdirmək üçün vaxt və pul sərf etdi. Belə BS. Vaxtınızı boş keçirməyin. Aydındır ki, pul oğurluğu.
Problemin nə olduğunu bilmirəm, amma hər dəfə oyunu oynamağa cəhd edəndə geri sayım 15-dən aşağı düşmür. Şəbəkə bağlantım yaxşı olsa da, bir müddət sonra "Serverlə əlaqəniz kəsildi" görünür. Əks halda oyun yaxşıdır. Bu problemə görə onu sildim.
Gündəlik Hadisələr və missiyalar işləmir, ona görə də mən əsasən eyni 4 missiyanı təkrar-təkrar oynamağa davam edə bilərəm. ƏGƏR oyunun tam funksionallığı reklam edildiyi kimi işləsəydi, daha yaxşı qiymət verərdim. Əks halda mən oyunu çox istərdim, amma bu problemlər onu çox əsəbiləşdirir və ona daha çox pul xərcləməyə dəyməz.
Bacarıqlarınızı tətbiq edə biləcəyiniz bir kampaniya və ya qum qutusu oyun rejimi və xəritələr yaratmaq üçün rejim əlavə etməlisiniz.
bele oyun yoxdu qədeşüm
Düşünürəm ki, qrafik yaxşı deyil (Yalnız deyil və çox uzaq görünüş)
Bir personaj kimi daxil və xaricə pulsuz rouminq, sub daxilində pulsuz rouminq kimi əlavə edilməlidir. Oyun Turboprop uçuş simulyatorunda olduğu kimi, bütün lazımi personajları olan bir Kapitan kimi. Bu, oyunu daha maraqlı edəcək! Zəhmət olmasa, araşdırın. Çox təqdir ediləcək!!
Mobil oyunda gördüyüm ən yaxşı qrafika. Su canlandırmaq ən çətin şeylərdən biridir, lakin onlar bunu qüsursuz bacardılar.
cəfəngiyat kimi səslənir amma.. döyüşün ab-havası kimi!) hər şey su altında yavaş gedir. sonarın sakit səsi atmosferlə yaxşı gedir. upd: sonar indi çətin nəfəs alır və hələ də donanma və turnir yoxdur.
Həqiqətən yaxşı oyun. Əyləncə dolu. Yalnız bir şey, nə edirsinizsə edin, heç bir mükafat almayın. Bunu etdikdən və mükafatınız bitdikdən sonra siz tube videolarının rəylərindən tələb edə biləcəyiniz əlavə gümüş/sandıq və digər üstünlükləri itirirsiniz. Bundan əlavə, siz yenidən premium olmasanız, gündəlik mükafatları ala bilməyəcəksiniz... yəni orada ümumi itki var. Bundan başqa, bu günə qədər həqiqətən həzz aldım. Yenilənmələrlə bağlı çoxlu səhvlər və nasazlıqlar var, lakin onlar bir neçə gün ərzində əksər oyunlardadır və ümid edirəm ki, onlar tezliklə düzəldiləcək.
Ehhhhh təkmilləşdirmələr o qədər də böyük məna kəsb etmir və onları əldə etmək üçün o qədər də çox sualtı qayıq yoxdur..... Btw mənə 2 saat çəkdi, sonra nəsə almağı sevməyənlər üçün tövsiyə olunan oyunu tamamilə bitirdim. 1 dəqiqə ərzində əməliyyat olun.
Oyun gözəldir, lakin əlaqəni kəsməkdə davam edir. Mən 5G WiFi-dəyəm, lakin əlaqəm sabit olsa da, hələ də əlaqəni kəsir.
Əla oyundur, lakin təkmilləşdirmək üçün çoxlu yer var, buna görə üç ulduz daha çox xəritə, daha çox ulduz daha çox abunəçi əldə edir
Gözəl oyun, lakin nərə balığı sinfi kimi heç bir gizli qabiliyyət 3Km-dən zəkalı və ya Ohayo sualtısını hiss edə bilməz. Müasir sualtı qayıq bizə böyük gizlilik, atəş gücü və missiya nəzarəti verir, lakin oyunda soyuq müharibə dövrünün sualtı gəmilərinin müasir sualtı qayıqlarla eyni məsafədən müasir sualtı qayığı aşkarlaya bilməsi belə bir şey deyil. SSK, SSGN, SSBN&SSN kimi hərəkət gücünə görə təsnifat yoxdur. Səth əleyhinə zərbələr, kəşfiyyat məlumatlarının toplanması, minaların yerləşdirilməsi və raket zərbələri yoxdur. ASW helikopterləri yoxdur, sınaqlar yoxdur və s.
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP Laga nny
əla oyun və mən indi oyuna girə bilərəm. lakin mən o qədər məyus oldum ki, sizin xia və jin sinifinin ikinci dərəcəli silahını bu qədər əsəbləşdirdiniz, bu arada onların həmkarı (ohio və la sinfi) hələ də eyni zərəri yaşayır.
Yaxşı oyun, demək olar ki, daimi server problemləri olmasaydı, daha yaxşı olardı
Oyunu bəyənirsiniz, lakin siz botlarla oflayn oynayırsınızsa, BattleShip kimi oynamağım üçün yeniləyə bilərsiniz (bağlantım zəifdir)
WORLD of SUBMARINES:Navy PvP アクション pwvn
Oyun maraqlıdır, lakin sualtı qayıqlar azdır və oyun mənə asan görünür. Redaktə et, mən oyunu çoxdan oynamamışam, ona görə də çətinləşəcək. bilmirəm, amma düz bilirəm ki, oyun hətta 1-ci səviyyə üçün də bir az zəhlətökəndir, digər sualtı qayıqları əldə etmək bir az vaxt tələb edir
Mən oyunu həqiqətən sevirdim. Profilimi üç dəfə itirdikdən sonra? Mən başqa bir Virciniya sinfi üçün alt-üst almaq üçün reklamlara baxıb bütün bu vaxt ərzində oynamaq fikrində deyiləm! Bütün bu vaxt boş yerə. Açığını desəm, o vaxtı geri qaytarmaq istərdim. Bu axmaqlarla sizə uğurlar! Ohayo sinfinə qayıtdım. Mən oyunu bəyənirəm, lakin tərtibatçılar ona heç bir dəstək vermirlər. Bu, hələ də olduqca gözəldir, lakin əvvəlki və ya ola bildiyi kimi deyil. Bu 3D şahmat kimi idi. İndi BS üçün yüksək tolerantlığa sahib olmalısınız. 🙏 ⚜️🇺🇸
Ən yaxşı sualtı oyun. Təkmilləşdirmək üçün vaxt tələb olunur, lakin oyun çox maraqlı və taktiki xarakter daşıyır. Tərtibatçıya bravo.
Bu əla oyundur, mən bir həftə əvvəl başlamışam və cəmi 2 əlavəm var! Bəzi qayıqlarla əla olardı, mən hələ də sualtı qayıqda oynayardım, amma o, həqiqətən də ona toxuna bilmədiyim bir şey verərdi, amma bu, indiyə qədər oynadığım ən yaxşı simulyasiyadır, DÜNYA SUALTILARI ilə çox xoşbəxtəm, mən ümid edirik ki, daha çox əyləncə üçün yeniləmələr etməyə başlayasınız! Yeganə mənfi cəhət odur ki, onun 30%-ə yaxın qəza ehtimalı var və əlaqə çox yaxşı deyil. Amma ümumilikdə mən bunu demək olar ki, mükəmməl sim hesab edirəm
Pox kimi
Qrafika yaxşıdır, amma oyunu bəyənmirəm. Siz əsasən hər şeyi avtomatik vurursunuz. Söndürə biləcəyiniz avtomatik düymə var, lakin yenə də avtomatik çəkilir.